2013. december 1., vasárnap

Elrajtolt az idei év első suli bulija! :)



Sziasztok!
Idén az első suli buli került megrendezésre!
Eszméletlenül jó volt!!:) Az osztályból akik eljöttek, azokkal végig együtt táncoltunk, és páros versenyt és beiktattunk ami szó szerint izzasztó volt, de megérte!:D Finomakat ettünk, ittunk.:D Mindenki össze volt rázódva, szerintem ennyire jó még sosem lett egy sulibuli!
A bejegyzés további részét ITT olvashatjátok el :)
Szabó Bia 8.a

,,Trabantban szállni élvezet..."-kezdtük a karaoke-zást,15 óra után nem sokkal. Sokan már a 6.óra után dolgoztak a hangosításon és persze azon,hogy minél jobban teljen a délután.
Az első percekben is sokan voltunk,de amint beindult a buli, már közel 120 diák lehetett az aulában.
És ha már egyszer elkezdtünk énekelni,akkor nem maradhatott ki a limbózás sem! A limbó után -a hangulat fokozása érdekében- volt székfoglaló játék,eltáncoltuk a Zorbát, és persze a lufitánc sem maradhatott el,amiben idén már a tanárok is részt vettek! :) A sok játék,és táncolás után persze megéheztünk,ezért mindenkit tárt karokkal várt a sok süti,szendvics és üdítő (amit ezennel is köszönünk az osztályoknak és a szülőknek)! Miután mindenki evett-ivott, visszamentünk a táncparkettre. A buli ekkor már tényleg a csúcson volt, mindenki táncolt, sőt énekelte az épp elhangzó dalokat. A suli aulája és folyosója mindenféle színekben pompázott. :) 18 óra felé viszont már mindenki tudta,hogy vége a bulinak,amit a hirtelen felcsendülő,jól ismert Szerelemvonat című dal is jelzett :) Így hát vonatoztunk egy kicsit az aulában,aztán kimentünk az udvarra,ahol pezsgőt robbantottunk :)

Köszönjük Angéla néninek,János bácsinak,Eszter néninek és a felsős DÖK-nek a szervezést :)
Köszönjük,hogy ilyen jó buli valósulhatott meg!! :)


Képek a sulibuliról itt :))

És tudjátok... :)
A suli programjai nem állnak meg ennyivel. A héten kezdődnek a már hagyományos adventi percek,és szombaton délelőtt (ami most rendhagyóan tanítási nap) társasjáték nap lesz :) 
Szabó Veronika 8.b


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése